“Μπλε” κάδος Ανακύκλωσης

Εκπαιδευτικό βίντεο για την ανακύκλωση συσκευασιών, από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), ειδικά για παιδιά!

Μοιραστείτε το

Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), εντείνοντας την προσπάθεια ενημέρωσης της νέας γενιάς, ανέπτυξε ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αντικείμενο την Ανακύκλωση Συσκευασιών. Το πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Μέρος του προγράμματος είναι και το εκπαιδευτικό βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΕΕΑΑ στα στοιχεία επικοινωνία που θα βρείτε στην ιστοσελίδα: www.herrco.gr

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Δείτε επίσης

Ασφάλεια μέσα και έξω από το σπίτι

Στράτα, στρατούλα!

Πολλοί γονείς θεωρούν ότι με τη στράτα (ή περπατούρα) τα μικρά τους θα μάθουν να περπατούν  γρηγορότερα. Στην πραγματικότητα όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

toddler, boy, sleeping
Παιδιατρικές Λοιμώξεις

Οξεία Ωτίτιδα. Τι πρέπει να ξέρω;

Το αυτί (ους) χωρίζεται σε εξωτερικό, που περιλαμβάνει το πτερύγιο και τον έξω ακουστικό πόρο, σε μέσο ους, το οποίο βρίσκεται πίσω από τον τυμπανικό υμένα και τέλος σε έσω ους, το οποίο αποτελεί το όργανο της ακοής και της ισορροπίας του σώματος.

Scroll to Top