Επικοινωνία

Άμεσα, εύκολα και αποτελεσματικά!

Η ιατρός είναι πάντοτε διαθέσιμη για επικοινωνία, αφού “επικοινωνία” δεν είναι μόνο η τηλεφωνική.

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη σας και την κατανόηση που δείχνετε, στο δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα του παιδιάτρου.

Ώρες λειτουργίας Ιατρείου

Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη: 10:00-18:00

Τρίτη: 11:00 – 19:00

Δέχεται μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού

Αναπαύσεως 6 & Δ. Σπανού,
Μαρκόπουλο Αττικής

Εύκολη και γρήγορη πρόσβαση μέσω Αττικής Οδού ή του προαστιακού σιδηρόδρομου.

  •  Έξοδος Αττικής Οδού για Μαρκόπουλο (απόσταση 3,5 km, 5’ χρόνος)
  • Από το Αεροδρόμιο, μέσω Αττικής οδού (διαδρομή χωρίς διόδια, απόσταση 9 km, 8-10’ χρόνος)
  • Με τον προαστιακό σιδηρόδρομο, στάση Κορωπί και έπειτα με ΚΤΕΛ ή TAXI έως το Μαρκόπουλο (απόσταση 4 km, 6-10’ χρόνος)

Τρόποι επικοινωνίας με το γιατρό σας

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι πολλές ώρες εργασίας, οι αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την ευθύνη της ανατροφής ενός παιδιού, μπορεί να μας γεμίζουν με ανασφάλεια και άγχος.

Τα παιδιά μεγαλώνουν και οι ανάγκες τους αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία. Οι πληροφορίες, άφθονες σε σχέση με το παρελθόν. Διαδίκτυο, ενημερωτικές εκπομπές, βιβλία, γνωστοί και φίλοι. Αλλά ποια πληροφορία είναι κατάλληλη για το παιδί σας και τις ανάγκες του; Και αν κάτι είναι επείγον; Τι κάνουμε;

Ο καταλληλότερος, ακριβέστερος και ασφαλέστερος τρόπος ενημέρωσης είναι ο παιδίατρος σας. Αυτός γνωρίζει το παιδί σας και τις ξεχωριστές ανάγκες του, από τη γέννηση, αλλά και την οικογένεια και τη δυναμική της.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλει και εκσυγχρονισμό στην επικοινωνία σας με τον παιδίατρό σας.

Ενημερωθείτε για τους πολλούς διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας με το Ιατρείο μας και την γιατρό Δρ. Δέσποινα Μπαστάκη, Παιδίατρο- Αναπτυξιολόγο.

Τακτική Παιδιατρική Παρακολούθηση

Οι περισσότερες από τις απορίες σας λύνονται κατά την τακτική παιδιατρική παρακολούθηση του παιδιού σας, άμεσα και έγκυρα από την ιατρό, κατά τη διάρκεια του προσωπικού σας ραντεβού. Πολλές μητέρες κρατούν σημειώσεις στο διάστημα μεταξύ των επισκέψεων ή ημερολόγιο. Επιπρόσθετα, μπορείτε να ενημερωθείτε και να λύσετε αρκετές από τις απορίες σας, από την μεγάλη και συνεχώς εμπλουτιζόμενη αρθρογραφία μας, τόσο στην ιστοσελίδα μας, όσο και στη σελίδα μας στο Facebook «Παιδί & Γονείς».

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Τηλεφωνική επικοινωνία, ο πιο κλασικός και ο πιο συχνός τρόπος επικοινωνίας με τις οικογένειες! Για απορίες που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν διαφορετικά ή για επείγουσες καταστάσεις μπορείτε να μας βρείτε ημέρες και ώρες ιατρείου στο τηλέφωνο 2299304076. ​ Σε περιπτώσεις όπου η επικοινωνία μας δεν είναι άμεσα εφικτή (κλινική εξέταση ασθενή, κατ΄οίκον επίσκεψη, αναπτυξιακή αξιολόγηση, συμμετοχή σε διεπιστημονική ομάδα), αφήστε μήνυμα στη γραμματεία του ιατρείου και η ιατρός θα επικοινωνήσει το ταχύτερο δυνατό μαζί σας. ​ Σε περίπτωση πραγματικά επείγοντος περιστατικού, όπως ήδη γνωρίζετε όσοι μας επισκέπτεσθε, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο κινητό τηλέφωνο ή να στείλετε γραπτό μήνυμα ή να επιμείνετε να καλείτε. Η ιατρός θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα τελευταία χρόνια εξίσου «κλασικός» και εύκολος τρόπος επικοινωνίας με τον θεράποντα ιατρό. Για εργαστηριακές εξετάσεις, φωτογραφίες, βίντεο ή ότι άλλο επιθυμείτε. Η ιατρός απαντά άμεσα, το συντομότερο δυνατό. Σε περίπτωση παθολογικού εργαστηριακού ελέγχου προγραμματίζεται ραντεβού απαντήσεων. Εmail επικοινωνίας: paidigoneisinfo@gmail.com Άμεσος, εύκολος τρόπος επικοινωνίας, για περιπτώσεις όπου η τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι απαραίτητη

Επικοινωνία μέσω messenger

Πολλοί γονείς, επιλέγουν να επικοινωνούν με τον ιατρό τους μέσω messenger ή social media. Η χρήση messenger διευκολύνει την αποστολή φωτογραφιών ή/και βίντεο, αν και συστήνεται η αποστολή email για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των παιδιών σας. ​ Η ιατρός επικοινωνεί μαζί σας για συμβουλές και οδηγίες το ταχύτερο δυνατό. ​ Η επικοινωνία με το ιατρείο μέσω messenger app δε συστήνεται. Η χρήση των social media δεν αποτελεί ενδεδειγμένο χώρο άσκησης ιατρικής/συμβουλευτικής.

Επικοινωνία με Συνεργάτες

Σε περιπτώσεις διακοπών,συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος ή αυξημένες ακαδημαϊκές υποχρεώσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ιατρό μέσω email ή αφήστε μήνυμα στη γραμματεία του ιατρείου (2299304076). Η δυσχέρεια στην απευθείας επικοινωνία μας είναι κάτι σχετικά σπάνιο, που συμβαίνει μόνο μερικές ημέρες το χρόνο, αλλά ακόμη και τότε η ασφάλεια και η υγεία των μικρών μας φίλων είναι πάνω από όλα! Επιπλέον, στις οικογένειες των μικρών φίλων μας δίνονται τηλέφωνα επικοινωνίας συνεργατών παιδιάτρων, αξιόπιστων και τις ίδιας φιλοσοφίας με τη δική μας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση προκύψει. Πέραν τούτου, επικοινωνία και εκτίμηση από εξειδικευμένους συνεργάτες (ωρλ, παιδοενδοκρινολόγους, παιδογαστρεντερολόγους, παιδοψυχολόγους, λογοπεδικούς, ειδικούς παιδαγωγούς και εργοθεραπευτές) μπορεί να γίνει εύκολα και άμεσα, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιδιού, μετά από σχετική παραπομπή.

Ειδικές περιπτώσεις

Για πραγματικά επείγουσες καταστάσεις (κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιληπτικοί ή πυρετικοί σπασμοί, αναφυλαξία, πνιγμονή), μεταφέρετε το παιδί άμεσα στο εφημερεύον παιδιατρικό νοσοκομείο. ​ Η επικοινωνία με τον παιδίατρο μπορεί να γίνει κατά τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Για λοιπές περιπτώσεις, λιγότερο επείγουσες, επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας ή στείλτε μας γραπτό μήνυμα για οδηγίες. Λιγότερο ή καθόλου επείγουσες καταστάσεις και απορίες, μπορούν να «περιμένουν» μέχρι το επόμενο ραντεβού μας!

Scroll to Top