Όροι Χρήσης Ιστοτόπου

Η παρούσα διαδικτυακή σελίδα «Παιδί & Γονείς», ανήκει στην ιατρό Δ. Μπαστάκη MD, PhD.

Ο κάθε χρήστης του δικτυακού τόπου, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους πριν από τη χρήση των υπηρεσιών της και, εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών καθώς και του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Επιπλέον, ο κάθε χρήστης, επισκέπτεται την ιστοσελίδα με δική του και μόνο ευθύνη, αποδεχόμενος αυτομάτως ρητά και ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους χρήσης, άνευ άλλης διατυπώσεως.

Οι όροι χρήσης μπορεί να αλλάζουν ή να τροποποιούνται χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας ενθαρρύνει την ιδιωτική χρήση του περιεχομένου της, αποκλειστικά για προσωπική ενημέρωση, καθώς και για εκπαιδευτικούς ή άλλους ενημερωτικούς σκοπούς. Η χρήση του συνόλου του υλικού της ιστοσελίδας (κείμενα, δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, βίντεο, γραφικά, λογότυπα, επωνυμίες), επιτρέπεται μόνο με ρητή αναφορά προέλευσης τους (την ιστοσελίδα), αλλά και με την αναφορά των ονομάτων των δημιουργών (εφόσον αυτά εμφανίζονται στην ιστοσελίδα), και υπό την προϋπόθεση ότι δεν θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, για αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο ή άλλα δεδομένα που ενδέχεται να αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία τρίτων μερών (συνεργατών φορέων, οργανισμών, εταιρειών κλπ.), επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η αναδημοσίευση τους χωρίς την σχετική άδεια αυτών των τρίτων μερών.

Απαγορεύεται αυστηρά η αποθήκευση, η αναπαραγωγή, η αναδημοσίευση, η μετάδοση ή η διανομή οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της ιστοσελίδας για εμπορικούς σκοπούς ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση, η οποία δεν εμπίπτει στην ανωτέρω παράγραφο.

Η ιστοσελίδα «Παιδί & Γονείς» ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε άλλους δικτυακούς τόπους (links), κατασκευασμένους από άλλους ιδιώτες και οργανισμούς. Οι παραπομπές αυτές παρέχονται για την εξυπηρέτηση και την ενημέρωση των χρηστών της παρούσας ιστοσελίδας.

Η ιστοσελίδα «Παιδί & Γονείς» δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την πληρότητα και την ποιότητα υπηρεσιών και την ασφάλεια άλλων δικτυακών τόπων που διασυνδέονται με την ιστοσελίδα μέσω δεσμών (links).

Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι παρεχόμενες πληροφορίες καθώς και το σύνολο του ενημερωτικού και εκπαιδευτικού υλικού που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα, ωστόσο δεν εγγυάται ότι η σελίδα, οι επιλογές, τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα παρέχονται χωρίς διακοπές, σφάλματα, κακόβουλο λογισμικό ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης της ιστοσελίδας, μέσω των πληροφοριών, του εκπαιδευτικού υλικού και γενικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, αφού ο χρήστης την επισκέπτεται και τη χρησιμοποιεί με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

Τέλος, ο διαχειριστής ενδέχεται να διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο χρήστης αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο και e-mail).

Ο διαχειριστής οφείλει να διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων του χρήστη και δεν επιτρέπεται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες αρχές.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μέρους  ή ολόκληρου του περιεχομένου της ιστοσελίδας, μόνο με σχετική άδεια του συγγραφέα ή εφόσον αναφέρεται ευκρινώς η πηγή προέλευσης του αναδημοσιευμένου περιεχομένου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του νόμου 2121/1993 (όπως τροποποιήθηκε από τον νόμο 3524/2007), περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιαδήποτε παράβαση διώκεται ποινικά.

Scroll to Top